WERKWIJZE

Welkom bij RYB gym,

Hieronder kunt u lezen hoe wij te werk gaan bij onze fitness!

Bij RYB gym werken we altijd op afspraak! Zo kunnen we onze nieuwe klanten op een rustige en persoonlijke manier helpen opstarten! We maken tijd voor u, om onze GYM te leren kennen en natuurlijk ook onze trainers!

De eerste afspraak:

  • Intakegesprek met 1 van de trainers. Wie ben je, wat wil je graag bereiken, op welke termijn? Ben je gezond en met welke dingen moeten wij rekening houden?
  • Invullen van ons intake formulier
  • Eerste kennismaking met de fitness. Het leren kennen van de toestellen, de sfeer proeven en natuurlijk die eerste keer de spieren prikkelen!

De tweede afspraak:

  • Uw trainer heeft naar aanleiding van het gesprek en het intakeformulier een persoonlijk trainingsschema opgesteld voor een periode van 4 weken.
  • U krijgt de trainer ongeveer een uur lang mee om alles goed uit te leggen. We nemen alle oefeningen samen door en proberen de uitvoering alvast te perfectioneren. De juiste uitvoering staat op nummer 1 bij RYB! Moest het nodig zijn zullen we het schema al aanpassen aan uw persoonlijke niveau.

Hierna komt u gewoon zelf trainen wanneer u wilt en tijd heeft. We zijn open tussen 5 uur in de ochtend tot 1 uur s ‘nachts. Uiteraard staan onze trainers altijd klaar voor u voor extra uitleg en advies tijdens de bemande uren.

Na een periode van 4 weken kunt u uw schema evalueren met uw trainer. We zullen dan voor u een vervolgschema opmaken voor een periode van 6 weken. U krijgt dan weer een afspraak om dit schema weer te overlopen met 1 van de trainers. En dit elke 6 weken opnieuw. Zo hopen we samen met u de juiste doelen te bereiken.

Veel sportplezier,

Uw RYB gym trainers