Martine

Als geboren en getogen Hollandse in RYB terecht gekomen. Dat vraagt om enige uitleg.

Als jong meisje was ik al sportief. Ik schaatste vanaf dat ik kon stappen, fietsen volgde later. Als 8 jarige werd ik al Nederlands Kampioene wielrennen tussen de jongetjes en dus was de trend gezet. Vanaf toen was ik bezeten van wielrennen en sport.

Jaren lang trainde ik dagelijks, op mijn 16e begon ik al met stabiliteit oefeningen en later ook de echte specifieke krachttrainingen. Ik ben altijd blijven fietsen en kon er uiteindelijk mijn beroep van maken. 12 jaar lang was ik professioneel waarvan de laatste 8 jaar full professioneel. 

Ik reed in Belgische(en verhuisde), Italiaanse en Nederlandse ploegen. Was 7 jaar aangesloten bij het Nederlands Nationaal team. Nam deel aan 3 wereldkampioenschappen, 2 Europese en zat in de preselectie voor de Olympische Spelen van London. Stond 3 jaar in de top 15 op de wereldranking Na 24 jaar koersen, trainen en passie beleven besloot ik dat na het seizoen van 2013 het genoeg was. 

Ondertussen ben ik mama geworden en is het tijd om mijn kennis te delen met iedereen die beseft hoe belangrijk een gezond lichaam is. En voor diegene die dat nog niet weten, ik weet zeker dat ik je kan overtuigen van dat feit!! 

Ik besloot mij te richten op algemene conditie, kracht en stabiliteitstraining. Mijn kracht is mijn inlevingsgevoel en het motiveren van mensen waar dat voor hun nodig is. Samen sta je uiteindelijk altijd een stukje sterker!